Miért minket válasszon?

Biztosan a legjobb ár/ érték arány.
Több mint 33 év szakmai tapasztalat, Vásárlás, üzembe helyezés, garancia, szerviz együtt, A világ legjobb gyártói a partnereink, Ellenőrzött minőségi készülékek, és tartozékok, Egyedülállóan szoftveres klímateljesítmény felmérés. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat (magánszemélyeknek), Csomagárak, melyek tartalmazzák a klíma készüléket, beszerelést tartozékokat, kiszállítást is. Rendszeres vásárlóinknak egyedi kedvezmények, Akár kompletten 10 év garancia egyes klímakészülékeinkre.

Tanácsok klímavásárláshoz

A klíma vásárláshoz egy kis jó tanács.

A klíma vásárlásnál körültekintőnek kell lennünk a vásárlás helyének kiválasztásában, hiszen a készülék önmagában nem működtethető, fontos az üzembe helyezés minősége is. Míg egy televízió, mosógép, vasló porszívó házimozi berendezés nem kíván szakértelmet, a kezelési útmutató elolvasása elegendő az üzemeltetésükhöz.

A klíma berendezések vásárlásánál célszerű olyan helyet választanunk, ahol a berendezéseket, nem csak árusítják, hanem be is szemelik, garanciában is szervizelik. Számos eset fordul elő évente, hogy egy megvásárolt berendezést, nem a márkaszerviz szerelt be és hiba esetén a készülék elvesztette a garanciát. Nem elegendő, az üzembehelyező zöldkártyás igazolványa rendelkeznie kell az adott márka szerződésével is!

Vállalkozásunk partnere a forgalmazott Klíma gyártóknak, rendelkezik a klímatelepítés és garanciális szerviz feltételekkel.

Feltételek a klíma jó működéséhez:

A megfelelő méretű adott légtér lehűtésére és felmelegítésére alkalmas méretezett klíma berendezés. Kiszámítására egy klíma teljesítményt optimalizáló szoftvert használunk, mely több mint ötven paramétert megvizsgálva számolja ki az optimális klímateljesítmény igényt.

A helyszíni felmérésen figyelembe véve a klíma berendezések élettani hatásait, a berendezés elhelyezésénél a legmegfelelőbb műszaki szempontoknak megfelelő pozíció kiválasztása.

Az elektromos hálózat megfelelőségének vizsgálata

Klímát csak 99,99%-os 1mm falvastagságú tisztaságú vörösréz csővel szabad szerelni. A berendezések kivezetése réz, mely kizárja az alumínium csövek használatát!

A csőhéj szigetelés csak a napfény ellenálló kivitelű lehet.

A tartó konzol a berendezés súlyának megfelelő gyári tanúsítvánnyal ellátott szabványos lehet.

A klíma berendezések elhelyezése nem lehet 2m-nél közelebb az elektromos házbekötésnél, nádfedél esetén a nádtól való távolság minimum 2m.

A beszerelésnél a klíma rendszert nagy tisztaságú Nitrogén gázzal üzemi nyomásra kell feltölteni, öblíteni, majd vakumólasi eljárásnak alávetni. A technológia bármelyik fázisának kihagyása a berendezés azonnali tönkremenetelét, vagy élettartamának jelentős rövidüléséhez vezethet.

A fenteken felül a berendezésék üzembe helyezésénél a gyártók egyedi technológiai előírásának betartása csak megfelelő tanfolyammal rendelkező cég végezhetik.

Referenciák

Klíma referenciák:

Munkácsi Kiállítás klímásítás (Festetics Kastély)
Gazdasági Ellátó szervezet klímásítás(Keszthely)
Főnix Egészségház klímásítása(Keszthely)
Szöllősi Dental klímásítás (Vonyarcvashegy)
Dentnex fogászati maró központ klímatizálás (Vonyarcvashegy)
Vaszary Patika klímásítás(Keszthely)
Ezüst Sirály Patika klímásítás(Keszthely)
Marton Péter fogászat klímásítás(Keszthely)
Silatti Panzió klímásítás(Keszthely
Comfort Line Bútoráruház klímásítás(Keszthely)
Diaverum központok klímásítás(Keszthely, Zalaegerszeg, Budapest)
Szindekovics betonkeverő üzem klímásítás(Keszthely)
ReadyMix Zala Betongyártó Kft Keszthely, Nagykinazsa)
Több mint 4000 lakossági klímatelepítés