Miért a Keszthely klíma?

Keszthely klíma Liget Plaza
toshiba-shorai12
Keszthely_klima
Kőnnyű elérhetőség, ingyenes parkolás!

Gyenesdiás Liget Plaza Kereskedők útja 4-6

previous arrow
next arrow

Ha klíma? Akkor Keszthely klíma.

Jó kérdés? -Keszthelyen és 60-km-es környékén miért minket érdemes vállasztani?

– pedig a válasz egyszerű kérdéssel kezdődik.

Gondolta volna? A Multiker Cégcsoport több mint 33 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás?

A vállalkozásaink nem újra és újra alakultak, hanem töretlen lendülettel egymásra épültek, fejlődtek.

Saját tulajdonú telephelyekkel rendelkezünk, így hosszútávon is elérhetőek vagyunk. Ne kockáztasson akár több százezer Ft-ot, ha olyan helyről vásárol, ahol nincs raktárkészlet és szerviz, ráadésul a beszerelést is más végzi.

Vegye figyelembe: – a klímagyártók csak az alkatrészt adják, az esetleges javítási munka a beszerlő feladata (már ha elérhető, esetleges meghibásodáskor, vagy csak segítségre van szüksége a használathoz).

Eddig már több mint 6400 Split rendszerű klímát telepítettünk.

A nálunk vásárolt, és általunk telepített klímaberendezések, karbantartását, garanciális és garancián túli szervizét is megoldjuk.

Nem csak beszélünk a klímákról, hanem telephelyeinken azonnal elérhetőek a vásárlóinknak.

2010 óta a MultiCool klíma márka kizárólagos forgalmazóiként, olyan terméket ajánlunk, amely meggyőződésünk szerint, kiemelkedik, csendes működésével, számtalan kényelmi szolgáltatásával, tartósságával a hagyományos termékek köréből.

Négy teljesen felszerelt szervizautóval, kiképzett klíma technikusaink szakszerűen és akár villámgyorsan szerelik a klímáinkat.

A klíma technikai eszközök területén a legmodernebb digitális szerviz eszközök állnak rendelkezésünkre. Bevezettük a gyémánt magfúró technológiát a tiszta és pontos kivitelezéshez.

A tervezéshez az egyedül álló szoftveres klíma  teljesítmény kalkulátort használjuk, mely több mint ötven paramétert használva számol és tervez.

Szlogenünk:

„Csak a minőség éri meg az árát!”

Ha klíma, akkor milyen legyen?

Figyelembe vettük a több éves felméréseink eredményét, a vásárlók igényeit, elvárásait a kiválasztott klímáknál:

 

  • A legfontosabb szempont a vásárlók több mint 90%-ánál, a készülék csendessége. -Ma már nem elfogadható az a készülék, amelyik csendes üzemmódban több mint 25dB/A zajt produkál. A MultiCool klímáink éjszakai csendes üzemmódban 16dB-től akár ötször csendesebben üzemelő beltéri egységgel rendelkeznek a hagyományos berendezésekhez képest. Az alap  MultiCool 3,5kW klímánk is élyszakai üzemmódban 20dB csendes, igy kétszer csendesebb versenytársainknál.

  • A második szempont az energia hatékonyság. A minimálisan elvárható A++/A++ (hűtés/fűtés) energia hatékonyság.

  • A harmadik fontos szempont a garancia. Az általunk ajánlott készülékekre, akár 10 év garancia is érvényesíthető.

  • Fokozatosan erősödik az igény a klímákba fejlesztett szűrő és tisztító rendszerek minőségére. Klímáink HEPA filterekkel, biológiai, és pollen szűrők mellett egyes modelljeink karbon szűrőket és C-vitamin szűrőket is tartalmaznak, valamint egyes modeljeink UVC sterilizálóval felszereltek.

  • Kiemelkedő Ár/Érték arány. Az értékesített klíma készülékeinket csak beszereléssel együtt ajánljuk a kiemelkedő minőség érdekében!