MultiCool MCNATL WiFi,

A MultiCool az első, kifejezetten a közép-kelet európai vásárlási igények alapján optimalizált légkondicionáló márka. Biztos lehet benne, hogy kedvező árú klímájával együtt a helyi igényeknek megfelelő megbízhatóság és magas minőség kerül otthonába.

 

Érdekli termékünk? Kérjen helyszíni felmérés elérhetőségeinken:
+36 30 936 7777 | info@multiker.eu

 

Cikkszám: MC-SIEH0035SDX/SO1H0035SDX Kategória: Címke:

A MultiCool márkanév 2010 óta bejegyzett oltalom alatt álló klíma márka. Magyarországon kizárólagos forgalmazó a Multiker T&F Kft.

A klíma választék forgalmazása során több kritériumot is vizsgáltunk, hogy vásárlóink részére a legjobb készülékeket, és a legjobb feltételeket tudjuk biztosítani, mind a minőség, a szerviz, a szolgáltatások tekintetében.

Cégünk központja Keszthelyen bemutatótermünk és raktárjaink Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6. Liget Plázában találhatók, központi raktárunk még Balatongyörökön helyezkedik el.

A MultiCool klímákat nem csak árusítjuk, hanem beszereléssel üzembehelyezéssel szervizzel is biztonságot nyújtunk a hosszútávú minőségű használathoz.

Termékeink Keszthely 80km körzetében közvetlenül a központi elérhetőségeinken rendelhetők meg. Távolabbi megkereséseinket kiemelt partnereinknek továbbítjuk.

Pénztárcabarát – Kiváló ár-érték arányú készüléket keres hűtésre és fűtésre? Nem kell tovább keresnie!
Egész évben társ – A MultiCool klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről télen-nyáron!
Egyszerűen nagyszerű – Minden légkondicionáló mellé teljes magyar nyelvű leírást kap, hogy a használata gyerekjáték legyen.

EXTRÁKBÓL SOSEM ELÉG
A MultiCool klíma felszerelése után rend és tisztaság marad otthonába, mivel a berendezés egyszerűen és gyorsan telepíthető.
A MultiCool klíma hosszú időre társa lesz, mert minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, akár 10év garancia, valamint felkészült szerviz hálózat gondoskodik készüléke folyamatos működéséről.

Bővebben: Multicool „Csak minőség éri meg az árát”

 

Klíma márkák

MultiCool

Hűtési teljesítmény

3,5 kW

Fűtési teljesítmény

3,5 kW