Klímáink azonnal megtekinthetők Keszthelyen.

 

MultiCool Hitachi Toshiba Hisense Mitsubishi Gree Daikin Panasonic Maxa 

MultiCool

MultiCool Keszthely klíma

MultiCool Smart invereter klímáink akár A++/A+++ energia osztállyal 5 év garanciával, kimagasló ár-érték aránnyal, kiváló minőséggel, széles design formákkal, akár WiFi funkcióval, talán a legnagyobb érdeklődésnek örvend.

HITACHI

HITACHI Keszthely klíma

A Hitachi klímáink a legmagasabb minőségi feltételeknek megfelelve, „H” tarifa képes fűtési megoldást, alacsony zajszintű működést, titánium mikroszűrőt, számtalan ellenálhatatlan kényelmi megoldást vonultatnak fel, akár 10 év garanciával.

Toshiba

Toshiba klíma Keszthely klíma

Toshiba fejlesztette ki elsőként a világon a DC inverteres klíma vezérlést! A rendkívül precíz Dc. inverteres technológia, finomhangolja a felvett és leadott teljesítményt alacsony költségráfordítás mellett. Toshiba készülékeink prémium kategóriát képviselnek akár 10év garanciával A+++ enegia hatékonysággal, nálunk akár 10 év garanciával.

Mitsubishi

Mitsubishi Keszthely klíma

Mitsubishi klímáink a nagynevű márka, méltán nagy becsben lévő minőségi modelljeit ajánljuk.

Daikin

Toshiba Keszthely klíma

A DAIKIN 90 év tapasztalatával a klímatizálásban, valamint széles választékával méltán vívta ki a vásárlók és a Multiker T&F KFT bizalmát. Szakmai szempontok alapján a közép és felső kategóriás modelleket ajánljuk vásárlóinknak.

Fisher

Fisher Keszthely klíma

Fisher Fisher klíma extra design, WiFi vezérlésvezérlést! A rendkívül precíz Dc. inverteres technológia, finomhangolja a felvett és leadott teljesítményt alacsony költségráfordítás mellett. Az ART széria a prémium kategóriát képviselnek akárl A++ enegia hatékonysággal.

A Multiker T&F KFT bemutató termében berendezett Klíma falon megtekinthetőek az árusított készülékek, -nem csak beszélünk a klímákról, élőben is megmutatjuk őket.

 Büszkén állíthatjuk, hogy Keszthely környékének a legnagyobb klíma raktárkészletével várjuk vásárlóinkat.

 

A legnagyobb klímagyártók, cégünket tüntették ki bizalmukkal, és gyarapították klíma választékunkat. A világon elismert klímagyártók képviselői a Multikert találták termékeik értékesítésére, szervizelésére a legalkalmasabbnak.

 

Szeretnénk Önnek is bizonyítani.

Állandó raktárkészlettel (több mint 30 készülék), szaktanácsadással, ingyenes szoftveres klímafelméréssel várja a klíma Keszthely üzemeltetője a Multiker T&F KFT az érdeklődőket!

 

*Klíma fűtésre „H” tarifa akció!

Most még kedvezőbben juthat klímájához!

 Ne kockáztasson!

 Nálunk a klímákat beszereléssel együtt vásárolhatja meg, és garanciába is mi szervizeljük, sőt a rendszeres karbantartást is elvégezzük. folyamatos karbantartás mellett a berendezés garancia idejére, az üzembe helyezés jótállását is kiterjesztjük. Megvédjük Önt az esetleges kellemetlenségektől, tejes biztonságot élvezhet a teljeskörű szolgáltatásunkkal!

* A kedvezmény közvetlen ajánlatnak nem minősül, a részletekért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!