Híreink:

Klíma Keszthely 2018.

2018. január 8. Megnyitottuk bemutatótermünket a Ligetpláza földszintjén, Gyenesdiás Kereskedők u. 4-6.  


2018. január 8. Megnyitottuk bemutatótermünket a Ligetpláza földszintjén, Gyenesdiás Kereskedők u. 4-6.
Tágas környezetben tekintheti meg klíma kínálatunkat, informálódhat technikai paraméterekről, lehetőségekről, kérheti a helyszíni klíma felmérés szolgáltatásunkat.
Hétköznap 10-12 és 14-15 óra között várjuk érdeklődőinket. Természetesen továbbra is rendelkezésre állunk, központunkban Keszthely Martinovics u. 86 alatt 9-13 és 14-16, valamint szombaton 9-12 óra között.

Lassan közeledik a 2018 év nyara, -több mint ezer levél értesítést küldtünk ki ügyfeleinknek az tavaszi klíma karbantartásra. Vége felé közeledik az tavaszi karbantartási ciklus, ügyfeleink jelentős része már jelentkezett a munkálatokra, de aki még nem annak figyelmébe ajánljuk, hogy a garanciális feltételeken felül fontos tudni, hogy a klíma készülékek szűrőin hűtő felületén felhalmozódott szennyeződéseket nem érdemes a klímában hagyni. Esetleges bakteriális, gombásodást okozó polleneket érdemes kitisztítani fertőtleníteni. Ne feledjük, hogy a rendszeresen szervizelt mai klímakészülékek szűrői, technikai megoldásai kimerítik a légtisztító berendezésekkel szemben támasztott szigorú követelményeket.A középtávú előrejelzések szerint, az idei nyár eddigieknél még melegebb, szép idővel örvendeztet meg bennünket. A sokszor hetekig tartó kánikula, talán a már sokszor emlegetett általános felmelegedés következtében, szinte elviselhetetlen hőmérsékleteket produkálhat otthonainkban. Ezért a fentieknek köszönhetően soha nem látott érdeklődés övezte a klimatizálást, már a téli időszakban is.


Itt szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, hogy 2017-ben is több száz klíma berendezés vásárlásának bizalmával tüntették ki cégünket a Multiker T&F Kft.-t Keszthely és környékén. 

2018-ban is a legújabb klíma berendezésekkel egészítettük ki a termékskálánkat, emeljük szolgáltatási színvonalunkat, munkába állítottunk egy további klíma technikára teljesen felszerelt gépjárművünket. A klíma gyártók készülékeit saját eszközeinkkel bevizsgáltuk és teszteljük. A klíma berendezéseken kívül teszteltük a gyártói képviseleteket, beszállítóinkat, hiszen a minőségi szolgáltatásunk alapfeltétele partnereink technikai, infrastrukturális, és szakmai felkészültsége. Az általunk forgalmazott klíma márkák szinte mindegyikénél, közvetlen kapcsolatot alakítottunk a gyártók hazai és Európai képviseleteivel. Az idei évben is szakembereink tudását a rendszeres tanfolyamokon történő részvételeikkel biztosítjuk, figyelembe véve a klímatechnika fejődését, mint a környezetvédelemmel támasztott magas szintű elvárásoknak történő maximális megfelelést. A folyamatosan megjelennek választékunkban a legújabb R32 klímagazzal töltött berendezéseink. Számunkra a magas minőség mellett a környezetvédelem is kiemelt figyelmet érdemel.


Bemutató termünkkel a szakmai színvonal, mellett a megérdemelt igényes megjelenéssel is várjuk vásárlóinkat.Fontosnak érezzük, hogy csak a minőség éri meg az árát! -legyen az készülék vagy szolgáltatás!